Lokaal nieuws donderdag 26 juli 2018 Bron: De Houtzagerij

Verkoop woningen De Houtzagerij is gestart!

Verkoop woningen De Houtzagerij is gestart!

De verkoopstukken, waaronder het inschrijfformulier, zijn digitaal beschikbaar op deze website onder de tab Downloads in de menubalk. Indien u interesse heeft in de koop van een woning kunt u het inschrijfformulier printen, invullen en ondertekenen en inleveren bij één van de betrokken makelaarskantoren. Dat zijn Saegaert makelaars uit Laren en Beumer Garantiemakelaars uit Utrecht en De Meern. U mag het getekende formulier ook scannen en per mail aan één van de makelaarskantoren sturen. Dat kan naar makelaars@saegaert.nl of nieuwbouw@beumer.nl

Het getekende inschrijfformulier dient uiterlijk op vrijdag 24 augustus a.s., 14.00 uur, door de makelaars ontvangen te zijn.

Meer weten over De Houtzagerij

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Laren.

Aanmelden