Wandgrimeurs

De Biezemtuin

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Laren - Laren
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
86 - 271m2
Kaveloppervlak
87 - 792m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

De verkoop start vanavond om 19:00 uur! Schrijf u vanaf dan in via de projectwebsite!

Hoffelijk wonen in Het Gooi.

Droomt u van een woning waar u ’s ochtends wordt gewekt door het vrolijke getjilp van musjes onder uw slaapkamerraam? Start u de dag het liefst met een ontbijt waarvoor u de verse ingrediënten plukt uit uw eigen kruidentuin? Wilt u genieten van een heerlijke kop koffie in de zon in de knusse binnentuin? Dan komt u thuis in De Biezemtuin.

Aan de rand van Laren verrijst De Biezemtuin. Een bijzondere locatie met evenzo bijzondere woningen. De Biezemtuin telt tien stijlvolle hofwoningen en twee wonderschone villa’s. Tezamen vormen ze één magnifiek ensemble. Hoffelijk wonen in Het Gooi.

Een unieke ligging
De locatie van De Biezemtuin kenmerkt zich door de unieke ligging in Laren, waar groene bossen en paarsbloeiende heide het karakteristieke landschap kleur geven. Op slechts twee minuten fietsen vindt u het centrum van Laren. Achter de Blaricummertollaan ligt zwembad De Biezem en indoor tennishal Sprokkelenburg. Bovendien woont u op steenworp afstand van Goyer Golf & Country Club.

Bekijk de projectwebsite voor meer informatie!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Biezemtuin
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
12
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Laren.

Aanmelden